Share EncyclopediaHome EncyclopediaCategories Switch Channel

Funny brain turns

2026-07-18 00:081730NameNetworking

Well, i'm just a market man who brings you up to date every day

Whether they live in the home, are accompanied by their parents, or are friends who eat and travel short distances, they are often prone to silence. A lot of people are trying to find something easy to talk about, to go over the internet, to see a sharp turn of the brain, or a long time ago, and the answer is long overdue, and it is difficult to be surprised; there is also a part of the content that is too high to be understood by the old people, who are full of incoherent words; and there are other parts of the story that are inappropriate, which are very embarrassing。

Many people simply turn their heads into little games of time, which are worth far more than entertainment. Inertial thinking is an inherent mode of thinking for everyone, and it is a habit to look at issues along fixed lines, with long-term rigidity. The core function of a high-quality brain is to break down an inherent perception, guide the brain to think from multiple angles, and exercise the ability to think, observe and react。

There is no need for sophisticated props, no need for money, no need for free time to ask each other questions, both to ease life stress, to ease negative emotions and to bring people closer together。

This

Questions and answers

Thirty-six originals with a strong sense of originality and a sense of natural mildness have been chosen, with a whole series of reticence, malice, old and old topics divided according to four sections: pro-child wisdom, friend humor, light logic, life-style. Each of them is analysed with answers and short ideas, not only giving results, but also breaking down the trap setting logic. The latter part of the article shared practical skills for the quick turn of mind, as well as the senses that play required, both recreational and reference value。

I. Parental and child-friendly philosophies for interaction between parents and children, mild and interesting (9 topics)

This group of topics is difficult, has no complex text trap, is close to everyday knowledge and is suitable for primary school children. It can be used as a leisure game, and it can lead children out of solid thinking and to exercise observation。

Question 1: what door is never locked

Answer: goal

Parsing: most first respond by thinking about the door to the house, the default door has access to the door and locks, the goal is a site marking, there is no locking, and it is easy to understand。

Question 2: the more things wash, the more dirty they are

Answer: water

Parsing: cleaning items rely on water to remove stains, the stains are transferred to water, the water becomes naturally dirty, and the inherent perception of “cleaning becomes clean”。

3. Question: what are the flowers that continue to bloom four seasons a year, and that do not die

Answer: plastic flowers

Parsing: natural flowers exist for a flowering period, they are decaying, imitation is not seasonal, and they remain the same for years。

Question 4: what is the first thing that one must do when one wakes up in the morning

Answer: open your eyes

Parsing: many people respond unconsciously to brushing their teeth, washing, eating, neglecting the basic actions that occur first to wake up, and testing the observation of details。

5. Question: what is the fabric that keeps cutting

Answer: falls

Parsing: the fabric of the common person's perception can be trimmed, the waterfalls are made of water, the shape of a cloth, which is essentially flowing, and the scissors cannot be cut。

Question 6: what ball is always with us

Answer: eyeball

Parsing: basketball, football, badmintons are outdoor sports equipment with eyeballs growing on the human body, the closest。

7. Question: what kind of books have the most problems

Answer: medical books

Analysis: using the dual meaning of words, the common understanding of the problem is a disadvantage, and the punt in medical books, which creates fun。

Question 8: what means of transportation is never dependent on roads

Answer: spaceship

Parsing: cars, bicycles, vans are on the roadside, spaceships are in space and are not restricted by road。

Question 9: what is the only way to zoom in a magnifying glass that can magnify many objects

Answer: angle

Parsing: the outer size of the object can be amplified, but the degrees of the angle will not vary with the magnification tool, with a small knowledge base。

Ii. Easier and funny friends parties, familiar chats, inverted feelings (9 issues)

It's good for people of the same age to ask each other questions, laughs rely on unexpected inversions, without irony, sarcasm, a relaxing atmosphere, food, leisure chats to break the cold field。

1 question: what is a theft that is not against the law

Answer: sneaking

Analysis: the theft of property is an offence, the smug smile is an emotional expression, there are no irregularities and there is a strong sense of dissension。

Question 2: why don't the geese walk south every autumn

Answer: walk too slowly

Diagnosis: people are used to thinking about climate, survival factors, and the answer goes back to the simplest reality logic, creating a strong contrast。

Question 3: what is the middle of the pacific

Answer: "tang"

Parsing: most people think about ocean geography, islands, just word games, uncomplicated, misleading and very interesting。

Question 4: why does the hammer not break

Answer: the broken egg, the hammer itself. Ken. Hard

Parsing: it's easy to get caught in the wrong mind, to speculate about eggs and ignore the focus of the main topic。

5. Question: what happens when the tritium goes to the cold arctic

Answer: ice cream

Parsing: a gentle and harmonious acoustic infarction, understood by the young and old, does not create barriers to understanding。

6 question: what is most feared about cloth and paper

Answer: don't worry, don't worry

Parsing: combining a common saying, familiar old words in a way that makes you laugh。

Question 7: under what circumstances can a mountain accommodate two tigers

Answer: one male and one female

Paralyse: influenced by the proverb “one mountain is not worth two tigers”, it is easy to get into fixed thinking and ignore objective situations。

Question: what is the reason why superman wears tight clothes all the time

Answer: help is important

Parsing: double-trip, out-of-the-box, equipment-level thinking, short and funny。

Question: what is white with white

Answer: rabbit

Parsing: simple harmonic ideas, low-speed rhythms, suitable for random questions。

Iii. Light logical brain burn for youth, adult thinking (9 issues)

Rather than simply relying on word games, simple logical reasoning is needed, there is a mental trap, and serious thinking is necessary to be right and fit for people who like to think。

Question 1: why put a chicken and a goose in the fridge, the chicken is frozen, the goose is safe

Answer: it's penguins

Parsing: illustrative defaults that both are poultry, ignoring the cold-resistant characteristics of penguins and testing the ability to break inherent presets。

Question 2: what is the reason why two parents went out to buy hats and only three were bought

Answer: grandfather, father, son, grandkids, father with dual status

Diagnosis: many people directly identify two couples as equal to four, ignoring the logic of overlapping identities。

3. Question 3: how many fish are in the fish tank

Answer: 10

Parsing: dead fish have not been fished out and remain in the fish tank, and the number has not decreased and can easily be misinterpreted。

Question 4: why does a man fall off a plane without a parachute and not a break

Answer: the plane is parked on the ground

Parsing: the first time you've agreed that the aircraft is sailing in the air, ignoring the possibility of the aircraft being static。

Question 5: how many candles will remain in the room when 10 candles are set and three are blown out

Answer: three

Parsing: the remaining unexploded candles will burn until they are emptied and only three can be saved。

6 question: what scenario is the number 5 > 0 > 2, 2 > 5

Answer: rock scissors

Parsing: breaking the mathematical numerical size rule, combining everyday small games, is very clever。

Question 7: what is it that can't talk and can't walk

Answer: teapot

Parsing: the teapot has pots of pots, feet of pots, means of livelihood, and fits the external characterization reasoning。

Question 8: what is the question, and almost all answer “not known”

Answer: how do you read "don't know"

Analysis: the logical trap of question and answer, whoever is asked, can only say the words。

Question 9: what is broken is not to be blamed, but to be rewarded

Answer: record

Parsing: broken objects represent damage, broken records represent progress, and words are contrasted。

Iv. Lifestyle theme adjoining common news of recent days, which can easily resonate (9 issues)

The topic is taken from the life scene, without a complex brain hole, easy to read, easy to think about around, and the use of leisure talk is very acceptable。

1. Question: what is the light of day and day

Answer: streetlights

Parsing: streetlights are still in the daytime, lights up at night, like flowers are open and vivid。

Question 2: no water, however thirsty, can be used for drinking

Answer: pay

Diagnosis: rivers and springs are natural resources and salaries are paid for labour, but are not liquid water sources。

Question 3: what bridge pedestrian vehicles are inaccessible

Answer: the bridge

Analysis: the bridge of reality is accessible, and the bridge is an image of mythology, with no physical access。

Question 4: what are the essential actions of all before sleeping

Answer: close your eyes

Parsing: bumping feet, reading books and making beds are optional and closed eyes are essential to sleep。

5. Question: what paper is not suitable for writing and drawing

Answer: toilet paper

Parsing: common paper is mostly used for recording, toilet paper is special and not suitable for pen writing。

Question 6: what light can not be used for lighting

Answer: time

Parsing: sunshine, light has light properties, time refers to time, no brightness。

7. Question: what are the mountains that continue to warm four seasons a year

Answer: volcanic

Parsing: normal mountain peak temperatures follow seasonal variations and the volcanic interior is chronically hot。

Question 8: what food cannot be cooked as staple food

Answer: gum

Analysis: musical questions, gum can only be chewed and not cooked。

Question 9: what is not afraid of the rain when it rains

Answer: umbrella (extension: rainbow)

Analysis: compatible with common knowledge of nature and living goods, easy to understand。

I. What benefits can be derived from a modest turn of mind

Many consider this type of question and answer merely as an entertainment for the break-out time, but in fact a modest long-term trip can have many positive effects。

First, training in reverse thinking and moving away from mindset。

In everyday life, we are accustomed to a positive logic and easy to drill. The brain turns to set the thinking trap, forcing the brain to jump out of a single thinking path, to practice for a long time, to find solutions from multiple angles and to reduce rigid and stubborn thinking habits。

Second, increase focus and speed of response。

To guess the answer, it is necessary to carefully capture the details of the subject and avoid the hidden trap. A long-term interactive question-and-answer process can improve attentionlessness and carelessness, with some exercise for children and adults。

Thirdly, the low-cost dynamic climate improves interpersonal relations。

Family dinners, travels of friends, office breaks, and questions and answers on a few subjects in cold spots, with no need for extra props and easy relief. Interactive games are more conducive to bringing people closer to each other than to each other's mobile phones。

Fourth, relax the pressure and regulate the negative mood。

Work, life and stress persist and the brain is under constant stress. Easy answering games can divert attention, for short periods of time away from troubles, act as emotional detached, and are low-cost decompressive。

At the same time, it is necessary to identify the boundaries objectively: the sudden transition of minds can only be used as a leisure agent and not as a primary learning tool. The game is modest and does not need to be too real to win, focusing on the process of reflection and interaction。

Ii. Sharing a few practical techniques for turning your head

A lot of people see interesting topics, and the results of sharing are very weak, and what is so funny has become boring, mostly in the way things are told, with a few small details, and a significant increase in interactive experience。

One, don't get ahead of it

Turning around is the core charm of a sharp turn of mind. When you complete the subject, you leave the other party with reasonable time to think, and don't just ask the questions, and the fun will just disappear。

2. Selection of corresponding topics by populations

Living with elders and children, priority is given to life-threatening, non-coherent topics; peer-to-peer gatherings can be used appropriately. Avoiding the presentation of a subject that the other party is incomprehensible has created an awkward situation that is far from clear。

3 - the tone of the conversation is as flat as possible

There is no need to exaggerate, to describe the subject in a calm manner and to wait for the other party to think. The more intently exaggerated, the easier it is to be embarrassed, the less to describe, and the greater the last reverse shock。

Four, no one can guess

If they don't answer for a long time, they can give a light lead, do not publish the answer directly, guide self-thinking and enjoy better play。

Five, no one has to laugh

People have different interests, different mindsets, very interesting topics for you, and others may feel the same. The other side did not laugh and did not have to explain the point repeatedly to avoid creating a climate of rigidity。

Three: the bottom lines that must be kept

Recreation is premised on respect for each other, and the play process must be balanced so that minor matters do not cause discomfort。

First, there is an end to short-forming questions。

All games are limited to things, common sense, word games, and do not revolve around height, appearance, income, defects, and jokes cannot be based on embarrassment。

Secondly, it is not appropriate to travel in large numbers in official settings。

Working-level meetings, serious talks, ceremonies, etc. Are not suitable for a quick turn of the question, to distinguish between the situations and to distinguish between them。

Thirdly, there is no need to continue to be aggressive and malicious。

Some people think that the answer is too slow, or that the answer is constantly controversial because of different understandings. Leisure play is about relaxing, not fighting for right or wrong。

Fourth, control the play time。

It is sufficient to travel in the leisure space, not to ask endless questions, to disturb others in their work, learning, rest, to be measured and not to disturb one another。

Concluding remarks

Much of our lives are made up of ordinary, trivial routines, and we are often held hostage by pressure and trifling, and it is difficult to have purely relaxed moments。

A short period of joy can be created without high costs, without complex space and with a few simple head turns。

At a deeper level, such small games are also a reminder that many of the difficulties are not complex in themselves, but that we are trapped in our own mind. This is also true of the many dilemmas of life, where learning to look at things from an inherent perspective tends to see new ways。

Recreation is only a vehicle, learning to think flexibly and to remain relaxed, and it is a lasting gain。

Topical discussion

Like 0
Report
Favorite 0
Tip 0
Comment 0
Share 5
MoreRelated Comments
No comments yet, be the first to comment